Altijd een panty in huis!
Altijd panty's op voorraad!

Over ons

CLUBLEXY is opgericht door Myrthe van Houten. Na de zoveelste ladder in haar panty en het gebrek aan tijd om naar een winkel te hollen, kwam het idee dat het toch wel heel handig zou zijn om automatisch panty’s thuis met de post te ontvangen. En dan wél met maximale flexibiliteit, dus nergens aan vast zitten en altijd kunnen kiezen, veranderen of stopzetten.

Tijdens een wijntje met vriendinnen, kwam ze erachter dat iedereen eigenlijk dezelfde ergernis had. Vriendinnen met allemaal een drukke baan en leuk sociaal leven. Unaniem bereid om meteen te kiezen voor het gemak en de voordelen van een panty abonnement.

Want panty’s gaan altijd stuk op een moment dat het niet uitkomt. Het is een noodzakelijke en terugkerende aankoop, want niemand wil met blote benen naar werk of naar een feestje.

Daarbij kwam ook de conclusie dat het lastig is om een mooie en ook betaalbare panty te vinden. Een goedkopere panty is veelal van mindere kwaliteit met het kruis vaak hangend tussen de knieën of je bent meteen €20 kwijt voor een duur A-merk (en stuk gaat ie toch wel).

Dus tijd voor CLUBLEXY, een panty abonnement service waar gemak en luxe centraal staat. Jij kiest, jij bepaalt, jij ontvangt wanneer het je uitkomt!  Wij verkopen luxe panty’s gemaakt bij een gerenommeerde Italiaanse fabrikant – waar ook de bekende A – merken worden gemaakt – maar dan voor een fijner prijsje en zonder verzendkosten.

Onze missie is het leven makkelijker te maken en vrouwen te helpen. En dan niet alleen op materialistisch vlak, maar ook door een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daarom doneren we van ieder verkocht pakket €0,20 aan Free a Girl.

Kennismaken met onze panty’s? Bestel een proefpakket. Al overtuigd? Bekijk ons aanbod en neem een abonnement.

****

Myrthe van Houten komt oorspronkelijk uit de media wereld en heeft jarenlang gewerkt in commerciële functies bij o.a. SBS, Microsoft, Glamour en Vogue. Ze is een onderneemster in de breedste zin van het woord en werkt het liefste met enthousiaste mensen. In haar vrije tijd geniet ze van het Amsterdamse stadsleven, waar ze met vrienden graag nieuwe restaurantjes uitprobeert. Ze wordt blij van boksen, uitwaaien op het strand met haar hond en cappuccino.