Altijd een panty in huis!
Altijd panty's op voorraad!

Veelgestelde vragen

Tijdens het accepteren van de algemene voorwaarden heb je toestemming gegeven om automatisch af te schrijven. Wij schrijven alleen af als jij producten geleverd krijgt. Als je pauzeert of stopt, wordt er niks meer afgeschreven totdat jij weer zelf een aanpassing maakt in je account.

Als betaalmethoden bieden we iDEAL en creditcard.

Dat is helaas niet mogelijk. We willen graag de betaling ontvangen voordat we de panty’s versturen.

Je eerste bestelling wordt binnen 2 werkdagen thuisbezorgd. Daarna volgt het ritme van de servicevorm waarop het standaard op vrijdag wordt verstuurd.

Nee hoor, de pakketten van CLUBLEXY passen gewoon door de brievenbus.

• Jij kiest het abonnement wat bij je past
• De panty’s worden thuisgestuurd in de frequentie, kleur, maat en denier die je hebt gekozen
• De eerste bestelling ontvang je binnen 48 uur, daarna volgt de verzending op vrijdag in het ritme van je
service
• Tot 3 werkdagen voor verzending is het mogelijk de inhoud te wijzigen of te pauzeren. Dat betekent concreet
dat wijziging uiterlijk op maandag voor 23:59 uur gedaan moeten zijn
• Drie dagen voor de volgende levering wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven

Vanuit hygiënisch oogpunt kan je onze producten alleen retourneren wanneer de productverpakking ongeopend en onbeschadigd is en de verzegeling geheel intact is. Pakketten kunnen niet gedeeltelijk worden teruggestuurd. Dit moet binnen 14 dagen na ontvangst. De kosten van het terugsturen zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie, kijk in de algemene voorwaarden.

Neem direct contact op via mail info@clublexy.com. Dan nemen we spoedig contact met je op om te zorgen voor een passende oplossing.

Wanneer wij je een ander artikel hebben geleverd, vragen wij je dit aan ons te melden binnen 24 uur na ontvangst van het pakket en de verpakking van het product niet te openen en de verzegeling niet te verbreken. Op het label op de voorkant van de verpakking staat het product duidelijk beschreven.
Je kan mailen naar info@clublexy.com als het niet juist is.

Mocht je vlak voor de levering een wijziging hebben doorgevoerd, check dan eerst of dat binnen de bepaalde gestelde termijn in gebeurd. Dit kan je lezen in de algemene voorwaarden.

Nee dat is niet mogelijk. Echter is het wel mogelijk om een proefpakket te kopen met een panty naar keuze om te kijken of het bevalt.

Nee we zijn een online retailer.

We snappen heel goed dat je de panty wilt voelen voordat je er een periodieke service van maakt. Daarom bieden we de mogelijkheid een proefpakket bestellen met een panty naar keuze. Met het accepteren van de algemene voorwaarden ga je er mee akkoord dat we je na deze bestelling eenmalig benaderen.

Voor bestellingen in Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De Gold, Platinum en Diamond pakketten zijn inclusief verzendkosten. Voor naar het buitenland gelden de tarieven van PostNL en deze worden wel in rekening gebracht.

Controleer altijd je gegevens in het account en klop even aan bij de buren. Mocht het dan nog steeds een raadsel zijn, mail naar info@clublexy.com en dan gaan we het uitzoeken.

Neem even contact met ons op, dan checken we je bestelling samen.

Van ieder verkocht pakket doneert ClubLexy €0,20 aan Free a Girl. Dit zullen we periodiek doen en ook melding van maken op onze website en social kanalen.

Mailen kan het beste naar info@clublexy.com
We zijn op alle werkdagen van 09:00 – 19:00 uur telefonisch te bereiken op 06 11388822

Stuur een bericht naar marketing@clublexy.com en we nemen contact met je op.

Mail gerust naar info@clublexy.com zodat we je vraag kunnen beantwoorden.